Cámara Termográfica FLIR SC660

Cámaras termográficas

12 de novembre 2020

Tarifes El preu del servei dependrà de la magnitud de l’estudi a realitzar: nombre de termogramas o seqüències de video, realització en laboratoris del Departament de Tecnologia Agroalimentària o en exterior i d’altres treballs addicionals: anàlisi de les imatges i realització d’informes.en funció d’aquests criteris, es podrà realitzar un pressupost gratuït al demandant del servei.
Aplicacions Detecció d’elevació de temperatura corporal provocada per infecció o traumatisme en humans i animals

 Estudis de funcionament de motors tèrmics i eléctricos

Estudios d’aïllament tèrmic

Observacions  La càmera termografica FLIR SC660 es caracteritza, principalment, per reunir en un mateix equip una resolució tèrmica de 640×480 píxels, una precisió de ± 1 ºC o ± 1% (per a un rang de temperatura fins a 150 ºC i per a qualsevol temperatura ambiente compresa entre -15 i 50 ºC) i una sensibilitat tèrmica de 30 mK. La càmera termográfica presenta un rang de mesura de temperatures des de -40 fins a +1500 graus centígrads, la qual cosa ofereix una major garantia enfront d’una possible descalibración. El funcionament de la càmera pot ser controlat mitjançant un programari especialment dissenyat per a estudis de recerca, amb el qual poden analitzar-se també els termogramas o seqüències de vídeo captats per la càmera.

Destacats

Instrumentación Científica